Politica de confidenţialitate

Făcând o donaţie prin intermediul site-ului www.savelife.info, Dvs. oferiţi A.O. “Salvaţi Viaţa” date cu caracter personal şi sunteţi de acord cu condiţiile de utilizare.

Oferind datele Dvs. personale companiei A.O. “Salvaţi Viata”, Dvs. sunteţi de acord, că ele vor fi folosite conform scopului. Resursele informaţionale sunt proprietatea organizaţiei şi nu se discută cu persoane terţe, cu excepţia situaţiilor prevăzute de lege.

 O parte din date, inclusiv numele, datele din buletin, detaliile bancare, sunt trimise automat companiei QSystems pentru scoaterea sumei corespunzătoare de pe cartea Dvs. de credit, în strictă conformitate cu regulile şi normele existente. În condiţiile prevăzute de lege, o parte din date poate fi furnizată la cererea organelor de drept.

Datele Dvs. vor fi folosite pentru ca să primiţi informaţii noi doar dacă vă veţi abona la buletinul informativ prin e-mail. În cazul în care Dvs. preferaţi să nu primiţi mesajele noastre, Dvs. întotdeauna vă puteţi dezabona de pe site-ul nostru.

Pentru a preveni accesul neautorizat şi pentru siguranţa datelor Dvs. personale A.O. “Salvaţi Viaţa” a luat toate măsurile de protecţie fizice, electronice şi administrative.